Orvosainkról

A rendelőt 2001-ben dr. Michalik László hozta létre. 2015 végéig egyszemélyes praxisként üzemelt, majd 2016-tól dr. Vaskó Márta belépésével Isaszegi Kisállatrendelő KFT néven fogadja a kedvtelésből tartott állatokat. A rendelő Isaszeg központjában a körforgalomnál van, jól megközelíthető, parkolási lehetőség van. Teljes alapterülete 80 m2, felszereltsége az átlagot jóval meghaladja (digitális röntgen, ultrahang, altatógép, speciális sebészeti eszközök).

Specialitásaink:

 • sebészet
  (rutin műtéteken kívül egyes ortopédiai és traumatológiai beavatkozások, onkológiai sebészet)
 • röntgenológia (diagnosztikai és szűrővizsgálatok)

A rendelői ellátáson kívül védőoltásokat háznál is beadunk, valamint kisebb beavatkozásokat is elvégzünk. Dr. Vaskó Márta doktornő lovak tartási helyen történő ellátásában is nagy gyakorlattal rendelkezik.

Állatorvosok:

Dr. Michalik László:

 • 1977-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemet. Első munkahelyem a Veszprémi Állami Gazdaság  Nagyesztergári szarvasmarha telepe volt.
 • 1979-80-ig Az Állatorvostudományi Egyetem sebészeti és Szemészeti Tanszékén dolgoztam.
 • 1980-tól 2001-ig a Gödöllői Állatkórházban kis- és nagyállatok ellátásával foglalkoztam.
 • 2001-től magánállatorvosként, majd 2016-tól mint KFT résztulajdonos üzemeltetem az Isaszegi Kisállatrendelőt.
 • 1995-ben „kisállatspecialista szakállatorvos” diplomát szereztem.

Főbb érdeklődési körök:

 • röntgenológia
 • sebészet (általános, onkológiai, ortopédiai)
 • ortopédia

Hobbi: kerékpározás, túrázás, fotózás, barkácsolás

 

Egzotikus állatok ellátása

 

Dr. Kremán Dóra – állatorvos

 

Tel.: 06 20/ 228 64 69

                        Hétfő (8:00 – 10:00)

                        Szerda (8:00 – 10:00)

                                   (17:00 – 19:00)

                        Csütörtök (17:00 – 19:00)

                        Péntek (8:00 – 10:00)

 

 

2019-ben vettem át állatorvosi diplomámat „summa cum laude” minősítéssel, illetve ugyanekkor felsőfokú vadgazdamérnöki végzettséget is szereztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Tanulmányi éveim alatt az egzotikus- és vadállatok gyógyászata felé kezdtem el képezni magam, a Fővárosi Állat- és Növénykertben, továbbá az Állatorvostudományi Egyetem Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszékén voltam gyakornok. Diplomamunkámat a vörös pandák szaporodásbiológiai kutatásának szenteltem, melynek eredményeiről azóta is születnek publikációk. Az egyetem utáni gyakorlatomat a Barcelonai Állatkertben töltöttem, ahol olyan fajokkal is lehetőségem nyílt dolgozni, amikkel Magyarországon nem találkozhattam. Ezt követően a Nyíregyházi Állatparkban kezdtem állatorvosként dolgozni.

2019 őszétől az Isaszegi Kisállatrendelő csapatához csatlakoztam, melyet a különleges páciensek – madarak, hüllők, nyulak, rágcsálók és egyéb egzotikus emlősök – gyógyászatával szeretnék erősíteni.